Teamet(S) nyskapande.

Då går vi med stormsteg fram till den kongress som ska bli det nystart för SOCIALDEMOKRATIN som jag hoppats på en längre tid. Nu har valberedningen kommit med sitt förslag av den nya partiledningen och det ser minsann ut som att det blir en nystart för partiet. Nu är namnet satta och jag tycker det ser mycket bra ut och som att valberedningen verkligen har gjort sitt yttersta i rensningsarbetet. Nu går vi, efter denna kongress, till den roliga biten. En nyskapande politik. En SOCIALDEMOKRATISK politik.

Det är bara att konstatera att den utarmning av den arbetande folket, de svaga och de sjuka i samhället som regeringen och alliansen driver, men hjälp av mandat från väljarna förvisso är ett förfall av den svenska staten. Ett förfall av den svenska modellen. Ett förfall av det svenska trygghetssystemet. Tragiskt att vara barn kommer att få vara med och betala för dessa år med MODERATERNA i spetsen, med knähundarna i centern och KD samt FP.

Visst var det så att allt med det gamla systemet inte var bra, det ska vi inte förneka. Men långt ifrån allt är bra med det nya systemet också. Man har gått från en ytterlighet till en annan utan att stoppa upp och verkligen fundera på konsekvenserna.

Nu är det dags för att återigen sätta en SOCIALDEMOKRATISK politik som sätter människan, individen, de mänskliga rättigheterna och social trygghet i centrum. Denna politik måste genomsyra den socialdemokratiska politiken från riksnivå ner till varenda medlem. Från riksdagsgruppen till S föreningarna. Från riksdagsbänken och ner till kommunfullmäktige och arbetarna ska känna, via sina arbetsplatsombud som facket har, nu är SOCIALDEMOKRATERNA tillbaks och visar att vi återigen är ett parti för arbetarna och dess rättigheter.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar