Genom att betala får man de bästa?

Jag tycker att det alltid lika roligt att höra att man måste betala höga löner för att få de bästa cheferna. Hmm, ja kanske är det så att om man vill ha dem så måste man betala. Men är det alltid så, eller finns det bra chefer som är villiga att göra ett underbart bra arbete utan en jävla massa pengar?

Artikel från E24.se, bildspel från E24.se

Så vad tycker ni? Finns det personer som verkligen är så bra att man oavsett ska betala vad de begär?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar