Hur många måsten i livet finns det?

Känns bilden igen? Alltför många gånger hör jag personer i min omgivning säga ordet måste. Jag måste….. och sen än det ena än det andra. Men hur många måsten finns det egentligen? Jo, det finns bara två måsten.

1. Man måste dö 

2. Man måste välja 

Sen att det finns val i våra liv, som tas av andra och som också jag tagit åt andra, är en helt annan sak. Men det är fortfarande ett val bakom som när mina barn sattes till världen.

Så sluta med att säga att ni har en massa måsten, ni har en massa val att ta. Enormt stor skillnad.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar