Troende Stockholmare – lika fel som vanligt.

Ja, vi kommer alla ihåg den ”smarta” stockholmspolitikern Anna Kinberg Batra och nu har ytterligare en 08 öppnat sin tankegång och denna gång på expressens debattsida.

Det vet var och en, som har kört bil i Stockholm, att trafikvett och trafikkunskap inte finns överhuvudtaget. Jag tycker att det är fascinerande att denne journaliststuderande kille helt saknar möjligheten att se på saker och ting ur två olika synvinklar. Följande skriver han: ”Vid vägverket i Farsta godkändes under 2010, 39.0 procent av antalet uppkörningar – det lägsta snittet i Stockholmstrakten och i landet. Det skvallrar kanske om petiga och stränga trafikinspektörer, men i själva verket är det bara bra att tröskeln för misstag är så pass låg.”  Jag skulle nog säga att det snarare beror på att chaufförerna var så jävla dåliga så de klarade inte av att hantera fordonet efter omständigheterna och då ska man inte bli godkänd av inspektörerna oavsett vart i landet man bor. Men, den insikten saknar denne journaliststuderande. Tragiskt att kan inte får lära sig mera i skolbänken än så, att det handlar om livet efter att man tagit körkortet. Jag fick lära mig, av min körlärare när jag tog busslappen, att de absolut skickligaste chaufförerna hittar du på lastbilssidan och framförallt de som kör timmerbil, något som jag tror mig veta inte sker alltför ofta inne i de centrala delarna av storstaden Stockholm.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar