Kärnkraft ja eller nej

Ja, det är ju en fråga som återigen har blivit aktuell. Varför detta? Ja, det vet jag inte då frågan alltid är lika aktuell.

Kärnkraften är  bra så länge som allt går som det ska och ingenting händer under produktion och de olika lagringsstationerna som finns. Men ingen vet heller hur länge exakt en slutförvaring ska ske och ingen kan heller förutspå framtiden. Ingen kan heller med säkerhet säga att en olycka aldrig kommer att ske i Sverige. Vi kan bara anta att det inte kommer att göra det.

Regeringen och vattenfall bör gå i spetsen och investera i framtida energikällor som är förnyelsebara. Det kan vi i alla fall göra och sen får vi se vad som sker i framtiden.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar