Damberg kliver fram

Ja, då har vi då ytterligare en kandidat som kliver fram. Men vad kliver han fram med? Jo, han ställer sig upp och säger att han vill vara med och forma framtiden för partiet och det är vi många som vill och sedan är det upp till partiet att sätta våra roller och låta medlemmarna vara med. Något annat är det inte som Damberg säger. Men, detta innebär ju självklart också att han kandiderar om valberedningen vill.

Nåja, han blir nog en bra partiledare. Men vi ska också samtala aktivt om politiken. Politiken är det som vi jobbar med mot väljarna och det är också partiets linje som Partiledningen ska föra fram.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.