När de kom

Många år har nu gått sedan Hela Edas Lista (HEL) bildades och jag hörde kommentaren om att de skulle vara ett parti som kommer att sitta i en mandatperiod och sedan åka ur kommunfullmäktige.

Partiets starke man och tillika ordförande har varit den styrande sedan start, men nu har personen i fråga valt att lämna över klubban till en annan.

Mycket kan sägas om detta parties politik. Bland annat ska de sägas att de är ett uppstickarparti som bygger sin politik på populistiska frågor. Frågorna som lyfts är dock viktiga att lyfta och man kan hitta lösningar helt eller delvis i dem. Intressant var och är det också att notera att sedan HEL startade, har det skett en jätteupprensning inom det gamla styrande partiet i Eda kommun. Visst är det så att vissa saker, som har diskuterats, inte har skötts på ett regelrätt sätt utan faktiskt väldigt regelvidrigt. Men grunden i den politiken som förts eller förs, ja det kan vi ta lärdom av i alla andra partier.

Tack för de politiska åren Bengt och ta nu vara på pensionen och lämna över till yngre förmågor. Vet att det finns mängder av skickliga politiker i Edas stugor som behöver kliva fram.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i edaportalen, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar