Dr House jobbar på Volvia

Idag har det inte varit en bra dag för mig. Det är inte ofta jag knallar iväg till läkaren men det var hög tid för det nu. Smärtan påverkade och påverkar mig mer och mer så då var jag tvungen att göra något åt saken.

Nåja, fick en jävla massa mediciner som jag nu ska ta under 14 dagar och blir det inte bättre ska jag på återbesök. Inte kul att knapra en massa tabletter, men värt att försöka. Undrar hur lång tid det kommer att ta innan jag märker någon effekt av dem? Just nu kommer jag i 14 dagar att ta följande varje dag 1*4 Panodil Forte 1g, 2*4 Paraflex 250 mg samt 1*2 Orudis 400 mg. Hoppas att det kommer att ha någon effekt i alla fall, men det kommer att märkas i sådana fall.

Läkaren funderar på att det ska ha med att göra med trafikolyckan jag var med om för 7 år sen. Jag är inte en läkare, så jag kan inte säga emot. Enligt försäkringsbolaget (Volvia) kan det absolut inte vara det för det har gått för lång tid. Hmm, hur kan man vara så säker på det utan en läkares utlåtande? Utan att ha träffat mig? Tycker det är mycket intressant att de kan ställa diagnoser på detta enkla sätt. Lösningen är nog så att Dr House jobbar på Volvia eller en Sierska.

Whiplash skada funderar läkaren på och det är ju inte så mycket man kan göra åt det. Den som lever får se.

Nåja, vi får väll se om jag får träffa den berömde dr House nu då via Volvia eller vad som kommer att ske, förhoppningsvis blir det bättre utan att behöva gå så långt.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.