Arbetsansökan endast för seriösa arbetsgivare

Är du en oseriös arbetsgivare? Ja, läs då inte vidare utan gå vidare med ditt liv.

Jag är en kille som endast söker seriösa arbetsgivare. Jag tål att ta kritik och jag kommer också att tala om för dig vad jag tycker och tänker. Jag vill ha ordning och reda på löner, skatter och papper samt att allting ska redovisas i tid. Jag har varit ute för många bra och seriösa företagare, men tyvärr också alldeles för många oseriösa.

Jag har körkort B D och Taxileg samt truckkort upp till 10 ton. Är utbildad undersköterska och skötare i psykiatrisk vård. Erfarenheter finns också, har jobbat sedan jag slutade gymnasiet. Vet mina skyldigheter, men också mina rättigheter. Andra utbildningar finns också.

Privat? Det du behöver veta får du reda på när du hör av dig. Har du kommit så här långt, ja då kan du lika gärna ringa eller maila. mikael@ensson.se, telefonnummer hittar du på hitta.se och söker då självklart på mitt namn. Vart jag finns i Sverige? I västra Värmland, pendling kan ordnas om du vill.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.