Glädjedödare.

Jag tycker att det är ett himla gnäll över att polisen nu ska ta betalt för bevakning av tex hockeymatcher eller konserter.

Jag tycker att det är helt rätt att man får betala för polisens insatser om man driver något i ett vinstsyfte i tex ett aktiebolag eller som en firma. En enskild förening, med ideellt arbetande människor, är saken en helt annan sak.

De största problemområden som finns verkar ju vara alla dessa fotbolls och hockey matcher där kriminella element inte är ett dugg intresserade av sporten utan bara går dit för att förstöra för alla andra. Då är det sen upp till klubbarna att stänga ute dessa element eller betala för sig. Detta problem verkar mestadels finnas när Stockholmslagen spelar. Vill man då inte ha problemen på andra arenor, ja då får man göra upp med lagens styrelser att deras supporter inte kommer in om de inte är villiga att betala för det.

Problem matcher ser jag framförallt när Djurgården och AIK spelar antingen hemma eller borta och det är här som de största problemen finns för polisen. Nej, betala för insatsen som era ”supportrar” ger samhället eller spela för tomma läktare. Jag har aldrig fattat mig på varför jag ska vara med och betala för att dessa drägg och pack ska få hålla på.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar