Genidrag

För att spegla problemet i det Socialdemokratiska partiet i Sverige, skickades det ut en enkät till en massa S politiker i ledande ställning. En alldeles för liten del svarade och man i ärlighetens namn, hade jag aldrig trott något annat.

Här har vi en av anledningarna, som jag har skrivit om innan. De som sitter i S toppen, på olika ställen är, inrutade i sin egen värld och övertygade att de sitter med den enda kompetensen inom partiet. De skiter totalt i vad andra tycker med andra ord.

Ska nu vara högtid att seriöst vakna i de socialdemokratiska leden och verkligen se att de som vi väljer år efter år till varenda uppdrag har den rätta kompetensen. Ja, de kanske inte är så bra som vi tror. Visst är det så att det finns kompetenta personer inom detta led också, men jag är övertygad att det är en klar enkel majoritet. De saknar mängder av viktiga egenskaper och är bara en maktelit som håller varandra om ryggen. Det är nu dags att göra en upprensning inom politikerleden för att en gång för alla komma tillbaks till makten. Annars kan vi lika gärna lägga ner valrörelsen 2014 innan slaget är förlorat.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar