Tävling pågår

Några bra anledningar till varför man ska köpa Nokia E7:

*   Visar presentationer och filmer via via HDMI och USB On-the-Go

* 4″ Clear Black pekskärm och svenskt QWERTY-tangentbord

* Säkerhet och affärsstöd i focus

* Multitasking – använd flera program parallellt (Quick office, epost, kalender, mfl)

* 8 MP-kamera och HD-video

* Kartor med kostnadsfri GPS-navigering

Och vad har då detta med tävling att göra? Jo, jag är nu med detta med och tävlar om vem som säljer flest sådana här via annons. Vet att jag kommer att sälja 0 stycken, men fortfarande lite kul att lägga upp. Säljer jag flest, får jag nämligen en, men med 0 lär jag inte vinna.

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar