Kvalité?

På senaste tiden, har man vid ett flertalet tillfällen, kunnat ställa sig frågan vart är Sverige på väg.

Vi ser dagligen problem inom kollektivtrafiken för att det har kommit snö och för att det är kallt. Är detta en nyhet för de som fattar de politiska besluten? Det ska ju inte vara några problem att förstå att det är snö, is och kyla i vårt avlånga land. Det har det alltid varit och kommer nog alltid att vara också, mer eller mindre. Så hur kan detta komma som en överraskning? Kundservicen och underhållet av kollektivtrafiken är under all kritik och de stora förlorarna på detta är självklart kunderna och samhället i stort. Den privatisering som skett för år sedan, har inte haft den önskade effekt som den skulle ha haft. Vissa saker måste staten sköta, utan vinstintresse och detta är en sådan sak. Fascinerande hur dåligt det offentliga sköts och har skötts under en längre tid. Vems är ansvaret då uppenbart ingen politiker eller företagsledare vill ta på sig det?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar