Premiärturen

Igår var det då återigen dags för mig att träda in på ett socialdemokratiskt partimöte. Kul och intressant var det och det är lätt att komma in i politiken igen eftersom jag känner mig hemma. Jag valde att vara tyst och observera, denna gång. Nästa gång och på kommande möten kommer jag inte att vara det. Om du vill läsa vad chefen skriver om. Ja då letar du upp henne i min länksamling. De arbetsgrupper jag kommer att engagera mig i är vård och omsorg och fackligpolitiska gruppen. Till en början. Sen finns det lite styrelser jag vill in i också.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar