Framtidens socialdemokratiska politik ska diskuteras.

Jag ska nu skvallra om en sak som jag håller på att planera.

I Folkets Hus Åmotfors kommer det förhoppningsvis att samlas en mängd med Socialdemokrater och fackliga representanter för att gemensamt samtala om den framtida socialdemokratiska politiken. Statsvetare är inbjuden och har sagt ja, men exakt datum ej satt än.

Jag tror det kommer att bli en toppen dag med mycket intressanta samtal, debatter och idéer.

Arbetarrörelsen är inte längre vad den genom åren varit och det är ju till en viss del självklart då utvecklingen går framåt i samhället. Men arbetarrörelsen byggdes från grunden av gräsrötterna och då många av gräsrötterna inte längre känner igen sitt parti i politiken, ja då måste vi någongång samlas och gemensamt prata igenom hur vi känner och varför och framförallt vad vi kan göra åt saken. En sak, man kan och som partiet måste göra, är att stärka medlemskåren och få fler att bli aktiva medlemmar. En annan sak är att kanske lägga om politiken, helt eller delvis. Dags att inte bara byta partiledare utan kanske också politisk inriktning?

Vi har plats för 225 och jag hoppas att salen kommer att vara fullsatt denna dagen.

Mera information kommer.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar