Länkar i lagarbetet.

Ett lagarbete är aldrig starkare än den svagaste länk och det är enormt viktigt att tänka på när man skapar det lag som gemensamt ska målet i tex en styrelse.

Just nu lägger SOCIALDEMOKRATERNAs valberedning all energi på att få fram den partiledare som ska driva partiet framåt. Den kriskommission som SOCIALDEMOKRATERNA skapade har arbetat på, men det enda som vi sett utåt är olika småsaker i ämnet. Det enormt viktiga att konstatera är att felet i den SOCIALDEMOKRATISKA politiken inte ligger på valet av partiledare. Det är inte bara Mona Sahlin som har för det politiskt misslyckade socialdemokratiska politiken utan det har hela partistyrelsen varit med om att göra och uppenbart så är väljarna besvikna över resultatet om man tittar på valresultatet.

Det behövs ett parti som ställer sig på den lilla människans sida. Detta parti var förr SOCIALDEMOKRATERNA, till viss del finns detta kvar, men det är långt kvar för att nå målet. Vi behöver ett parti som ställer sig på de utsattas rätt i samhället. Vi behöver ett parti som ställer sig på alla deltidsarbetandes rätt i samhället. Vi behöver ett parti som ställer sig på de mänskliga rättigheternas sida i samhället. Listan kan fyllas på mera om man vill.

Skapa en ny socialdemokratisk partiledning, med en återgång till den normala socialdemokratiska politiken. Gå till grunden och se att den politiska plattformen måste återgå och se att folks förtroende kommer tillbaks. Just nu är vi ute och spelar ett spel som inte är förknippat med SOCIALDEMOKRATISK politik.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar