I garderoben rör det sig.

Allt fler ställer sig nu upp och pratar aktivt om en förändring av den lagda socialdemokratiska politiken och det tycker jag är skönt att det görs, för då är det inte bara i mina ögon som felet syns. Det är inte en hållbar utveckling av det i särklass största partiet genom tiderna att gå en sådana framtid till mötes som nu har skett. Frågan man ska ställa sig är vilka ögon man sett med, eller är det enbart ett eget intresse som har återspeglat partiets politik?

Ja, det ska bli mycket intressant att se vad som sker i ämnet.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.