Inte Reinfeldts fel utan fackets.

Intressant är det att se hur man väljer att använda sina ord, för att trycka ner sin motståndare i skiten, när man egentligen inte är ett dugg bättre själv.

Visst är det så att löneklyftorna har ökat i samhället och jag älskar uttrycket att man får vad man förtjänar. Eller att man måste betala för sig för att få de bästa. Ja, kanske det, men frågan är om det är värt det. Är summan som makteliten får värd den summan? Nej, det tycker jag inte. Är  politikerersättningen som betalas ut rimlig? Nej, det tycker jag inte. Är de fackliga företrädarnas ersättningar berättigade? Nej, det tycker jag inte.

Makten och kapitalet behöver flyttas tillbaks till arbetarna i Sverige. Och den ledande politiker som vågar gå fram och ställa sig på barrikaden och tala om att måttet är rågat. Ja, den ledande Socialdemokratiska politikern ska få min röst i valet till ny partiledare för SOCIALDEMOKRATERNA. Denna person kommer att få ett riktigt slitgöra för det det är enormt mycket som behöver städas upp inom det egna ledet för att återfå förtroendet.

Intressant att läsa i rapporten som LO kom med är att lönegapet har ökat från 1980 och till dags datum. Ja, vad kan detta bero på? Vilket parti eller ska vi säga politisk sida har haft regeringsmakten flest år och varför har inte denna sida gjort något åt saken? Eller saknas det intresse då den egna plånboken väger tyngre?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar