Kampen går vidare

Kampen fortsätter i Egypten för att ha rätten till det fria ordet och den egna makten över sina liv. Carl Bildt skriver om det på sin blogg, men jag förstår inte denne man riktigt. Han, som jag faktiskt anser, vara en av de skickligaste politikerna i Sverige av idag har inte mera än detta att komma med. Vad är det som bakbinder han? Reinfeldt har då inte den kunskapen.

Rapporter kommer in lite här och där och det skrivs om det på olika ställen och rapporteras om det i media.

Libyen  är nästa land som kommer att falla i regionen och oroligheterna kommer att fortsätta sprida sig. Hur kommer det att sluta? Kommer det att sluta? Vill västvärlden att det ska sluta? Ja, många är frågorna och få är svaren.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar