Tittar i Palm(e)s spår

Nu verkar det som att denna kvinna förhoppningsvis tar klivet fram och utmanar de gamla. Nu är inte Veronica någon oerfaren politiker utan har varit på arenan i många år. Glädjande är också att hon är från vänster sidan inom partiet och därmed en mera passande motkandidat till Reinfeldt. Det är bara att hoppas att resten av partiledningen låter henne få det stöd hon förtjänar för att klara av att axla det ansvaret. För att lyckas vända vindarna för SOCIALDEMOKRATERNA måste många i ledningen bytas ut.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar