Israel och USA är inte intresserade av fred i mellanöstern.

Gång på annan visar USA och Israel att de inte är intresserade av fred i mellanöstern. Om nu USA är så inne på denna kampen mot terrorismen som de nu påstår sig vara, ja då är det enormt konstigt att de tillåter denna utveckling som sker. Visst är det så att det är aldrig ens fel att två träter. Men ibland kan man ju fundera på varför saker och ting är i regionen.

Jag själv har tagit mitt ansvar och medvetet handlar jag inte varor som kommer från det Israeliska landet. Detta tycker jag att flera ska göra.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Dikter, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.