Värmlandstrafik svarar och skiter i resten

Värmlandstrafik svarar i vf och påtalar att de är så duktiga. Ja, kanske att de är det mot kunderna. Men hur fungerar de som arbetsgivare eller som beställare som det så vackert heter i avtalen?

Nej, där har värmlandstrafik mängder kvar att göra. Jag har gång på annan sagt vad jag tyckt om bill och bull på värmlandstrafik, jag har påvisat aktivt en massa fel som detta skatteunderhållande inkompetenta bolag gör och nu får jag inte längre jobba för dem, för att det inte passa kostymen som bland andra herr Danielsson på värmlandstrafik bär. Anledningen till att ni sitter där ni sitter är att ni inte tål eller klarar av kritik och ingenting annat.

så vill du åka med ett bolag som tål kritik, yttrandefrihet och chaufförer som tar sitt ansvar. Åk inte med en buss målad i dessa färger.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar