Vad är problemet?

Regeringen har gång på annat bevisat att de fattar politiska beslut innan saker och ting är genomtänkta. FRAlagen försämrar journalisters arbetsmöjligheter och nu kommer då nästa lag som innebär ett fotoförbud.

Tanken med lagen är ju väldigt bra och det är att skydda alla personer som på något sätt blir kränkta av bilderna när de sprids vidare. Men då ligger ju inte problemet i själva fototagandet utan ett missbrukat förtroende eller bristande intelligens på den som sprider bilderna.

Tänk att det ska vara så svårt att se skillnaden på dessa olika saker. Samtidigt tycker jag att det är läge att ta sig en egen funderare på hur man behandlar andra människor. Man sprider inte bilder, filmer etc av sin föredetta partner, bara för att man är svartsjuk när förhållandet avslutas. Svartsjuka är en jävla sjukdom att leva med, men man har ingen rätt att kränka andra för det.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar