BILLSTRÖM kommenterar i alla fall.

Det värkar nu som att MODERATERNA äntligen har börjat mediaträna denna man och sagt till honom att de måste kommentera det som blev påstått i den amerikanska rapporten. Det är ju faktiskt så att det ambassadens rapport vi läser de påstått sagda orden i. Men har vi anledning till att misstro? Nej, faktiskt inte. Mycket sägs bakom stängda dörrar när inte allmänheten har tillträde.

Det ska bli enormt intressant att se hur många dagar det nu dröjer innan Reinfeldt gör något åt saken. För egen del tror jag något att följande kommer att ske.

1. Billström och/eller Bildt avgår av egen fri vilja.

2. Billström och/eller Bildt kommenterar och beklagar det som blivit sagt om det nu blivit sagt.

3. Båda eller en av dem får sparken av statsminister Reinfeldt.

4. De fortsätter att lägga locket på och tysta ner saken.

Själv tror jag att det blir Billström som får gå och bära hundhuvudet för detta som nu skett. Men jag tror också på att det förövrigt kommer att tystas ner så mycket det går. Det ska bli mycket spännande att se vad som sker i denna sak.

Jag tycker förövrigt att det är spännande att se att herr Bildt ställer villkor för att öppna den Svenska ambassaden i Bagdad. Anledningen till att det finns ambassader i världen är ju framförallt för de svenska medborgarna som bor i närheten av denna. Trodde Sverige alltid satte sina Svenska medborgarna i första hand trots att vi nu har en moderatledd regering. Eller finns det återigen anledning till att fundera på om herr Bildt sitter på dubbla stolar igen? Är ju inte första gången det sker. Carl Bildt är ett politiskt problem för Fredrik Reinfeldt då han är starkare internationellt erkänd. Därför kommer Billström ensam att få bära hundhuvudet.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar