Kommunala bostadsbolag är som regel dåligt skötta.

Man kan ju fundera på hur ett bolag sköts när man läser denna artikel. VD Bertil Rignäs kommentar tycker jag också är enormt vacker: ”Det är del av ett 5 årigt projekt där det också ska bli bättre belysning och rabatter”.

Det hjälper inte om man får lite finare ute, bättre belysning och allmänt bättre dekorerat när det finns sådana här problem i en bostad. Kallt, dragit och dåliga strömledningar var ju också andra saker som de boende har klagat på. Synd att bostadsbolaget inte hellre rättar till dessa problem.

Vill inte kommentera sitt inköp av stenarna i förväg då de lever på en konkurrerande marknad. Vilket i och för sig kan förstås om det nu vore sant. Ett privat bolag som missköter sig, går i konkurs efter ett tag. Men ett kommunalt bostadsbolag, kan inte göra det eftersom man då får skattepengar av kommunerna, så riktigt sant är det inte. Man kan alltså missköta sitt uppdrag i massor och ändå behålla sitt arbete.

En arbetsgivare till mig sade följande: Om man är skicklig ledare, ekonom, advokat eller annat som behövs inom företagskretsen, då blir man tidigt upp plockad och man har en säker framtid. De som sist får anställning är skräpet som blir kvar till kommunala verksamheter, skatteverket och kronofogden.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.