Maktens lösning på ett politiskt problem.

Sven-Erik Österberg är alltså mannen som ska bli SOCIALDEMOKRATERNAS räddare. Är det i en enskild persons ledarskap som problemen ligger? Tvivlar enormt på det. Visst är valet av partiledare enormt viktigt, men politiken som partiet ska föra är viktigare. Här har SOCIALDEMOKRATIN ett enormt förlorat politiskt kapital i och med de affärer som varit.

Ska man föra en SOCIALDEMOKRATISK politik, ja då ska politiken genomsyras av Solidarisk politik nedifrån och upp i leden. Sker detta nu? Delvis, men kan man påverka detta? Ja, makten kan släppas av dem i toppen och låta fler aktivt ta del av den, samtidigt som leden nedifrån måste jobba att leta upp dessa individer som är beredda på att ta möjligheten att vara med och utveckla framtiden för SOCIALDEMOKRATERNA. Att stå för sin sak och våga säga den, kan vara mycket frustrerande många gånger, men det är också spännande och roligt.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.