Expressen mot Aftonbladet om Billström

När man läser det skrivna ordet, oavsett vart man gör det, måste man lära sig att hela tiden ta sig en egen fundering över det som står. Expressen.se och aftonbladet.se har gemensam ägnat sig åt att räkna hur många gånger denne herre säger samma sak. Ja, det var ju intressant journalistik.

För min egen del så handlar det inte om hur många gånger denne man säger saker och ting, det som är mera intressant är att han inte tänker kommentera något som är tredjehands information. Visst är det en trevlig sak att man inte kommenterar tredjehandsinformation. Av vilken anledning inte? Man ska nog faktiskt se sanningen i vitögat och konstatera vad som är sagt och inte. Man tjänar ingenting på att göra en Ringholm och sitta och upprepa sitt intränade svar och försöka rädda situationen. Det blir bara patetiskt. Hade man verkligen velat rädda situationen som nu uppstått, ja då skulle man ha skickat ut Carl Bildt, för han är mera mediadresserad än vad som nu kommit ut.

Wikileaks har släppt sanningen, ja eller i alla fall dokument och andra saker som har varit skrämmande vid ett flertalet tillfällen. Låt oss nu säga, att dessa bankdokument, som nu är på väg upp på hemsidan, skulle innehålla en eller flera kända politikers förmögenheter. Ska man inte då kommentera detta också? Eller tror man att man ska kunna döda detta med tystnad också? Inse fakta och kryp till korstet. Vad är sagt?

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.