Personligt skyldigt för någon annans beslut?

Kritiken mot Fam. Sommerlath uppköp av judiskt företag har stundom varit mycket hård från Tv4as  Kalla Fakta. Men, Drottning Sylvia är och kan inte vara skyldig till detta uppköp, då det var hennes far som gjorde det och inte hon. Det var dessutom en historiskt annan tid vid detta tillfälle.

Ett artikel i ämnet, med länkar till fler artiklar i aftonbladet, kan ni läsa här.

Var och en av oss är personligt ansvariga för de beslut som vi fattar. Det gäller mig, dig, Drottningen och alla andra personer. Kalla faktas hemsida, men inläggen i detta ämne på, hittar ni här.

Visst är det rätt, tycker jag, att vi ska öppna upp granskningen av kungahuset och att kungahuset ska redovisa vad de pengar som de får går till och att pengarna har gått till det tänkta ändamålet, liknande den engelska modellen. Jag tycker förövrigt att vi ska ha kvar monarkin i Sverige, men tänker inte ta en debatt i det ämnet här, då den aldrig kommer att sluta, då Sverige och framförallt Socialdemokratin är uppdelat i två läger i denna fråga.

Men, det är ju en hel del pengar som går till kungahuset och som vi får enormt mycket för. Inte för att jag misstänker att de inte gör det som de ska med pengarna utan det är trevligt att se vad vi får, för att folk lättare ska få upp ögonen för att vi behöver dem till mycket.

Så, snälla Kalla Fakta, det finns bättre saker att undersöka, än en historia som skett för 70 år sedan. Vore intressant med en kritisk granskning av dagens Sverige i stället

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar