Trevlig läsning.

Sitter just nu på politometern och har hittat lite sossar som skriver mycket tänkvärt. Jag kommer nu att länka dem i detta inlägg. Trodde jag var själv i min tankevärd jag i dessa frågor.

Martin Moberg, Danielsson, Alliansfrittsverige, Annika Högberg, Socialdemokraterna i region Skåne,

Jag trodde som sagt att jag var ensam om att skriva om dessa frågor. men mycket glädjande så ser jag att jag inte är ensam utan det verkar som att det är många som saknar dessa värderingar, i alla fall bland oss skribenter. Hur är det i väljarkåren? Kanske läge för att ta tillbaks de gamla värderingarna, då de nya värderingarna uppenbart inte fungerar?

Jag tycker du ska ta dig några minuter och lyssna på detta tal av Olof Palme. Talet

Enligt min syn var Olof Palme den siste landsfadern.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.