Bildt och Billström vill inte kommentera för att uppgifterna kommer från Wikileaks.

Intressant är det att läsa den sista meningen i denna artikel. Föga förvånande är dessa två personers uttalande, då moderaterna gång på annan har visat att de inte är intresserade av ett solidariskt medmänskligt Sverige i och med den politik som Alliansen för. Han tänker inte underlätta för att det ska bli en ambassad i Bagdad om man inte hittar en gemensam lösning på ”invandringsproblemet från Irak”. Då vi i Sverige visst ska tycka att vi har ett problem med det. Herr Billström gör bara det som de stora männen på den politiska arenan säger till honom att göra, då han är en doldis i jämförelse med Bildt.

Världen är stor och vi har alla olika hudfärger och förutsättning för att lyckas på olika sätt i livet. I en del områden är det demokrati och i en del diktatur. I en del delar av världen har vi rätten att säga vad vi vill och i en del inte. Solidaritet är en vacker sak, som vi ska värna om. Inom Sverige och i världen är solidariteten lika viktig, en sak som vi för varje dag går längre och längre ifrån, tyvärr.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.