Wikileaks ska hjälpa Sverige?

Nyligen har det då kommit uppgifter om att Wikileaks ska släppa dokument om 2000 kunders bankkonton som skadar den globala ekonomin i och med att det verkar som att dessa kunder undanhåller skattemedel. Jag tycker att denna maktfaktor, som Wikileaks nu är i världen, är en spännande utveckling av ”sanningen”. Det är ju så att allting i livet har minst två sidor, så också sanningen.

Men jag tycker att det är bra det som nu sker. Jag tror och hoppas på att sanningen om hur verkligen världen styrs kommer upp till ytan. Vi är många som läst om det, funderar på saken och som skrivit om det och när man gör det, blir man snabbt anklagad för att vara en konspirationsteoretiker. Ganska spännande faktiskt att det är ett sådant kompakt motstånd i frågan, när det finns verkliga polisutredningar om saker som skett dessa författare och som inte går att förklaras.

Nåja, spännande är det och intressant oavsett.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.