Parasiterna i Rosengård visar upp sig igen.

Återigen så visar Rosengård upp en sida som inte är önskvärd. Jag förstår inte vad man försöker att uppnå med sitt jävla aggerande? Ska man tycka synd om dem? Om man uppför sig på detta sätt, ja då har man inte mitt medlidande i alla fall. Jag tycker att det är hur patetiskt som helst.

Frågan är vad man ska göra åt det från Sveriges sida. Poliser i massor? Låta dem sköta sig själva och låta det mesta brinna upp? Ja, det sistnämnda kanske är rätt väg att gå för då är det bara för sig själva de förstör. så kan de själva sen lösa sina parasitproblem internt i Rosengård. Ska jag vara ärlig, börjar det bli enormt tröttsamt att skattepengar läggs på att mota undan dessa problem. Ska vi ha polisiära insatser och man griper en enda person, ja då tycker jag att denne ska dömas för medhjälp till upplopp och ensam få ta hand om notan. Griper man fler, ja då får de gemensamt dela på räkningen.

Ja, kritiken om det som sker är stor och ”lösningarna” många. Men på detta sätt som nu sker i Rosengård och som förr har hänt där och andra ställen, är inte den rätta vägen att gå. Man tjänar ingenting på det. Förlusten är störst för den merparten av invånarna som tillhör den skötsamma delen av Rosengård. Här skulle det behövas någon som träder fram och talar om att gränsen är nådd och att ni gemensamt inte accepterar denna misshandel av ert gemensamma kapital i Rosengård.

Träd fram för er egen del, ställ er på barrikaden och tala om att detta aggerande som nu sker är fel, ja jag är säker på att det finns mängder med gemensamma krafter och resurser som ni kommer att få del av på ett mycket bra och säkert sätt som gör att ni tillsammans.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.