Medborgarförslag till Eda kommun?

Som ordförande för lokalhållande förening funderar jag på följande medborgarförslag:

Föreningslivet i Eda kommun har dagliga aktiviteter av olika slag för medborgarna i Eda kommun. Många är de timmarna som läggs ner i form av ideellt arbete och engagemanget är stor. Barn och vuxna träffs runt ett gemensamt intresse och har roligt tillsammans.

För att hjälpa alla dessa ideella krafter skulle det vara en fin gest av Eda kommun och dess bolag att inte ha några fasta avgifter på sina tjänster till dessa föreningar. Detta skulle innebära enormt mycket för föreningslivet för en liten kostnad för Eda kommun.

Därför tycker jag att Eda kommun och dess bolag ska ta bort de fasta avgifterna för tex. sopor, vatten och avlopp, fjärrvärme, olika tillstånd som söks, ja det finns kanske fler. För att skyndsamt hjälpa de ideella krafterna snabbt vore det bra om detta kunde bli en snabbt prioriterad fråga så att föreningslivet kunde få denna ekonomiska lättnad redan till 1/7 eller tidigare.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar