Timecare och lapsar

Inom Eda kommun har det funnits ett system som kallas för timecare. Lite fundersam är jag om det verkligen blir en besparing för kommunen. Visst är jag säker på att den delen av systemet där personalen lägger sitt eget schema, där finns det tid och därmed pengar att spara. Men, i Eda kommuns hemtjänst finns det också ett system där arbetsdagarna planeras upp till personalen som är ute hos de gamla. Detta är ingenting som bara sker då och då utan i stort sett dagligen och jag har ingen aning om det ligger som en del av timecare eller om det är en annan del av systemet. Vi kallar de papper som vi får i alla fall för lapsar. Jag är självklart inte ute efter att hänga ut dessa personer som gör dessa, de gör ju sitt jobb och inget fel i att göra det.

Det skulle vara himla intressant med en redovisning från Socialnämnden i detta ärende. Kanske något som det nya kommunalrådet nu kan kolla upp? Eller varför inte den nye nämndeordföranden. Men det kanske inte är något som vill kollas upp?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar