Visst är det så

Ofta så skrivs blogginlägg utan tanke på dess innebörd. Själv har jag skrivit, som jag fått skit för, bland annat om ett miffo som söker lyckan i sin ägodelar. Nåja, det är inte lätt när det är svårt.

Nu är ändå julen snart här och vi ska kunna finna frid på jorden. Ja, det är många som inte kan det, pga olika anledningar i livet. Hur kan vi då ordna detta? Ja, det är då olika för var och en av oss. Nåja, ha det bäst allihop oavsett om du klarar av att skapa lyckan eller om du måste köpa den.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar