Sverigelotteriet

Folkets Hus Åmotfors finns numera som förmånstagare i Sverigelotteriet. Hur gör man då för att skänka oss en slant? Jo, man klickar på länken ovan och registrerar sig enkelt och lätt. Under trean där man kan skriva vilken förening, ja där skriver du Folkets Hus Åmotfors UPA. Det kostar 149 kronor i månaden och man skänker då 40 kronor varje månad till Folkets Hus Åmotfors. Enkelt och lätt.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar