En egen värld.

Återigen visar den svenska politikerkåren att de skiter fullständigt i, hur de beter sig med skattemedel.

I Karlstad sups det upp skattemedel http://svt.se/2.33874/1.2245318/politiker_bjuder_pa_alkohol?lid=puff_2245318&lpos=rubrik och det är förövrigt inget nytt i det eller den enda orten det sker på, så varför ens kalla det för nyhet?

Sen har vi då herr Reinfeldt som tillsammans med övriga i alliansen inte vill redovisa vart de får sitt partistöd ifrån. Ställ er alltid frågan till varför när en politiker agerar på detta sätt. Det finns alltid någon baktanke när så sker. Artikel i ärendet kan ni se här och det finns fler så det är bara att söka på nätet.

Fascinerande är det att man ska jaga småbusar som laddar ner musik eller film på nätet, men man ska inte behöva redovisa vart man får sitt partimedel ifrån. Ja, välkommen till rättviselandet Sverige – där några få tar allt de kan samtidigt som personer inte har råd med vardagen.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar