Blåsta på konfekten eller spel för galleriet?

Med glädje, kunde jag idag läsa i Arvika Nyheter att det har gjorts ganska stora förändringar inom det socialistiska ledet i Eda kommun. Inför valet 2006 skedde ett svinaktigt maktspel inom SAP i Eda kommun. Svineriet försvarades av de två avsatta och den tredje försökte tillsammans med Jessen stoppa det, men tyvärr lyckades de inte. Hoppas nu att dessa två personer aldrig mer kommer med på den politiska arenan igen. Det kanske inte är något positivt att jag funderar nu på att återgå till SAP i Eda, det får var och en yttra sig om och det finns säkerligen en och annan som kommer att göra det också. Men hoppas och tror att jag är välkommen tillbaks.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar