JAY

Först av allt vill jag be min dotter om ursäkt. Hade de funnits biljetter kvar, när vi beställde, hade vi frågat mamma om du kunde bli med, med nu var biljetterna slutsålda, ledsen över att ha berövat dig denna magiska kväll, men det kommer fler chanser och då tar vi den – min lilla Kråka.

Igår var det en magisk kväll i Löfbergs Lila Arena. Idol var i stan och mycket bra musik bjöds vi på. Men det var en man som ägde kvällen efter sitt andra framträdande. Efter det så kommer jag då inte ihåg vad de andra idolerna sjöng för några låtar, utan jag har en låt och ett framträdande i mina tankar.

han kom, han såg och han segrade. Vill du se kommentarerna från Juryn, ja då kollar du denna länk i stället.

Jublet i arenan verkade aldrig sluta, så fort framträdandet kom på skärmarna igen steg jublet igen. Det var ett tryck utan dess lika i LLA denna kväll. Denna kväll markerade Jay sitt revir som nummer ett i Idol Sverige 2010. Ett revir som han kommer att hålla.

Vi fick också hör den underbara Idol låten som Andreas har skrivit till stöd för Unicef. Videon kan ni se här men jag tycker att ni ska tillfället i akt att ladda ner låten i stället till stöd för Unicef. Itunes eller tele2.

För övrigt är jag så besviken på Anders Bagge som inte hade knappen med sig. Kräver biljetter till finalen som plåster på såren. 🙂

Tack för en underbar kväll.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar