Lars Törnman

Är mannen som jag verkligen skulle se som SOCIALDEMOKRATERNAS partiordförande. Jag har inte frågat han och jag kommer inte att nominera han av den enkla anledningen – jag är inte medlem av SAP.

Många är det som skriver om SAP just nu. Peter Andersson, Johanna Graf, Claes Krantz, Röda Berget är bara några få. Googla eller använd politometern så ser ni själva.

Ja, vad jag tycker om det som skett inom Socialdemokraterna har jag redan skrivit om, och jag vet att Törnman är det enda tänkbara kandidaten som klarar av att leda SAP till det, men han klarar ju självklart inte att göra det själv, utan måste ha en styrelse om är villig till att göra jobbet också och inte bara springa runt och glida runt. Mycket hårt arbete krävs och en förändring i samtliga led. På rent organisatoriskt och moraliskt.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar