Om hyrläkare.

http://www.nyhetskanalen.se/1.1876876/2010/10/25/stafettlakare_kostar_miljarder här har ni en länk om hur dyra hyrläkarna är för våra landsting. Jag har skrivit om detta förr på olika ställen här och på de gamla bloggarna. Intressant är att jag fick svar om att det inte var dyrt. Men vad tycker ni? Jag tycker att det är fruktansvärda summor. Sen ska det läggas på ytterligare pengar för mer inhyrd personal. Kostnad? Ett av mina inlägg hittar du här.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar