Jag måste flytta, men vart?

Jag har gång på annat fått frågan om varför jag är Piratpartist. Jo och svaret på den frågan blir varje gång, det är det enda parti som ställer sig på den vanliga människans rätt till privatliv. Jag är trött på att bli av den svenska staten, dess korrupta riksdag som är köpta av upphovsrättsindustrin. Jag tycker nu att det en gång för alla är dags att vi ger polisen den totala makten över våra liv. Allt för att försöka komma på kriminella på olika sätt. Det är dags att vi tar steget in i de svenska hemmen. Vi ska montera upp Övervakningskameror som täcker varenda mm av våra hem från golv till tak. Samtliga Svenskar ska bära samtidigt som att mikrofoner ska monteras överallt i våra hem så vart enda ord som sägs ska registreras. Vi ska dessutom införa ett angiverisystem i Sverige som gör att tips belönas ekonomiskt av staten med låt oss säga 5000 skattefritt. Konstigt att ingen har kommit på det än.

Det finns tre mycket bra saker som jag tycker du ska ta och läsa och sen ta dig en seriös funderare på några saker.

Läs här, här, här och här <- den sista är alltså en fil du får ladda ner från regeringskansliet och sen läsa.

Fundera sen på:

1. Vart är Sverige på väg?

2. Är det detta Sverige du vill leva i?

3. Är det rimligt att göra dessa inskränkningar på våra rättigheter?

4. Vad blir nästa steg?

Om du inte orkar läsa allt, ja då finns det dessutom en möjlighet att delvis höra ”experter” prata om detta, vi Piratpartister har ju bara pratat om dessa övergrepp de senaste 4 åren, men det är ju bara nonsens.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar