Gamla nyheter är helt plötsligt stora.

I går på E24.se kunde vi läsa en artikel om att USA kan läsa våra banktransaktioner och sak samma kunde vi läsa på dI.se.

Jag förstår inte vad det stora nyhetsvärdet i detta är just nu? Detta är saker och ting som vi inom PIRATPARTIET har skrivit om sedan långt före det blev godkänt av europaparlamentet. Jag har själv skrivit om det här och du kan också gå in på denna länken, så ser du att jag är långt ifrån ensam om att ha skrivit om detta övergrepp.

Så läge att öppna ögonen och se att de etablerade partierna fullständigt skiter i den lilla människan?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar