McDonalds

Denna förättning var jag för inte så länge sedan på i den lilla orten Arvika. Då helt plötsligt står det ett bekant ansikte framför mig. Denny Jansson Han verkade trivas på sin praktikplats och hade hög servicenivå i sitt arbete. Denny Jansson heter han förresten och driver denna site, som du dessutom kan hitta i mina länkar här på bloggen. Studera den så ser du att den är informativ och bra, precis som den andra kommunala internettidningen Edaportalen.com.

Så jag hoppas att McDonalds tar tag i denne kille om de vill ha en sommarjobbare och kanske i framtiden en egen företagare inom koncernen. Detta skrev jag nu utan att fråga Denny om han tänker söka arbete inom företaget, men det var i alla fall trevligt att äntligen se han i verkligheten.

Efter att ha varit lite ute och rest, har jag hittat en underbart fin och välskött Restaurang inom denna familj och den hittade jag i Uddevalla intill köpcentret Torp. Mycket fin inredning, välstädad lokal och toaletter, snabb servering, lätt att hitta parkeringsplats. Känslan av att gå in i restaurangen i Arvika efter besöket på torp är väntsal. Hoppas att flera inom McDonalds familjen tar till sig hur det ser ut på Torp så att det blir flera lika välskötta och trevliga restauranger. Sen finns det säkerligen fler inom denna koncern som är trevliga, välskötta och ordningsamma. Vem vet, jag kanske hittar fler i framtiden. Skulle faktiskt tänka mig jobbet som kontrollant inom denna familjen, låter trevligt.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar