Få gånger

Frågan var om hur ärlig jag ska vara här. Nu kommer jag att vara det, sen får personer bli så jävla sura de vill.

Få gånger i mitt liv känner jag mig riktigt förvånad, överraskad eller förbannad. Världen är fin och full av möjligheter och jag försöker ta varje tillfälle att lära mig nya saker och upptäcka nytt. Det är faktiskt lite intressant faktiskt.

Igår var bland andra jag hemma hos mitt ex och hennes nya på fest. Kvällen var trevlig och jag hade roligt i alla fall….. Om andra hade det, de får de själva svara på då jag inte kan prata för andra.

Fick reda på att jag ”hackat” på en kille hela kvällen. Det enda jag pikade han för var när jag ”höll på” att välta ut en burk med öl. Den stod så fint på bordet och det var 2 till 3 cm kvar till kanten. Hmm, han tålde nog inte att jag pikade han för det att jag var mycket nära kanten. Helt plötsligt ställer han mig frågan om hur många mil jag har kört lastbil. Frågan i sig är ganska fascinerande med tanke på att han vet att jag inte kör lastbil, mitt enkla svar blev ingen, hur många mil har du kört taxi? Han har kortet, men har inte kört många mil det inte. Alltså svarade jag med samma mynt. Då blir han sur och tål inte att höra det och vi hamnar i samtal om lycka.

Personen i fråga väljer då att visa sitt sanna jag och säger att han är lycklig för han äger sitt eget hem. Om man har pengar på banken så är man lycklig när man kan köpa vad man vill. Jo jävlar, det var den bekantskapen. Han vet mycket väl att jag inte har pengar på banken, han vet mycket väl att jag inte kan köpa mig ett eget hem då jag har skulder till kronofogden, sen säger han: Kan du köpa ditt eget hus? En person har aldrig sjunkit så lågt i mina ögon som han gjorde då, snacka om att vara en genomrutten person med fasad om annat utåt.

Tack och hej för mig säger då bara. Världen är sjuk, farlig och rutten och då behöver jag inte ha sånt folk i närheten av mig i alla fall.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar