Bill och Bull styr Värmlandstrafik.

http://www.varmlandstrafik.se/om-oss/arsredovisningar Om man tar och läser denna lilla samling. Ja då får man sig en riktig tankeställare. Kul är det att se hur man kan dribbla med siffror, fram och tillbaks. 13.94% av intäkterna är biljettintäkter enligt denna årsredovisning. I samma årsredovisning framgår det att 52% av kostnaden täcker resenären självt när han/hon är ute och åker kollektivt i Värmland.

Räknar man dessutom med betydligt mindre administration och avskaffande av dataprogram om man inför gratis kollektiv i hela Värmland. Ja, då är inte detta en omöjlighet utan snarare en möjlighet att få Värmland att gå i spetsen för ett utvecklande och inte det avvecklande som ledningen av Värmlandstrafik idag håller på med. Bill och Bull är mera intresserade av att, enligt hemsidan när nästa buss till Hammarö går. Hmm, från vart ska man då ställa sig frågan, för det framgår då inte av denna första sida.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.