TV4as nyhetsmorgon saknar journalistiskt värde.

Efter att ha sett Rick Falkvinge i TV4as soffa i nyhetsmorgon kan man verkligen fundera på vad denna sk. nyhetskanal håller på med. Journalisterna har inte någon större IQ nivå för att inte prata om den som sätter rubrikerna på det som publiceras på webben. Så kolla på den länken ovan och sen kollar ni rubriksättningen här. Yep, gott folk. Av nästan 10 minuters intervju, så blev rubriken bestämd av en del som varade i debatten i mindre än 1 minut.  Konstigt att inte rubriksättaren har en större journalistisk skolning än så. Rubriken kommer att anmälas av mig till pressens granskningsnämnd idag för att se om detta är opartiskhet som journalisterna ska hålla sig till.

Ett mail har nu gått iväg till TV4as tittarombudsman i frågan och en anmälan har också skett i ärendet till PO.

Att tv4 är en klart blå mediarapportör har man ju förstått sedan länge och det visar sig att jag har visst medhåll. Skönt att det är flera som har fått upp ögonen i detta ämne.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar