Politikerbloggen amatör

Här han ni dennes blogg. Ja, det journalistiska värdet av det som denne man skriver, ja det kan man ju fundera över. Men snygga bilder kanske han kan ta. Jag tänker inte publicera bilden på Ursula Federlay som denne man tagit, för förra gången ringde han och skulle ha betalt för den. Men så bra är inte bilden så jag tänker betala för den. Men, du kan ringa igen om du känner för det i alla fall. Ja, annars är ju denne man mest känd för hånglet med den moderata statssekreteraren Ulrica Schenström. Men han har lite svårt att bestämma sig, verkar det som.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar