Schizofren valrörelse bevakning.

Lite intressant är det att se hur man genom olika mediekanaler rapporterar om valrörelsen.

Idag har vi en debattartikel om PIRATPARTIET i Expressen som du kan läsa här där vi blir sågade. Lite kul att se bilden i debattartikeln i Expressen på Rick också, där han ser ut att vara riktigt smörigt kåt eller något, vill se lite mera fajter än så på bilderna tack. Smörigt kåt ska man vara på andra ställen än i en valrörelse.

Sen har vi i Svenska dagbladet där två personer, en fd Socialdemokrat och en Centerpartist hyllar oss inom PIRATPARTIET och ber alla att rösta på oss. Deras högst intressanta bloggar kan du läsa här och här.

Sen har vi då en blogg som har blivit rena skvallerbloggen i stället för att handla om politik. De har sålt varenda jävla artikel till de stora kämparna som är lika goda kålsupare båda två. Men det är väll så när man har journalister som låtsas förstå sig på och en ledning som enbart drivs av vinstintresse.

Sen har vi då mitt favoritställe som faktiskt låter alla synas. De är sakliga och jätte bra. Tycker denna här artikeln är jätte bra skriven och jag hoppas att många av mina partikollegor och andra väljer att släppa fram den.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar