Skriva, skriver, skrivandet.

Att skriva kan ibland vara ett bra sätt att få ur sig en åsikt, tanke eller idé. Men man kan också skriva bara för att skriva av sig. Och skrivande är faktiskt ett bra sätt att få ur sig saker och ting så att man slipper fundera på det mer.

Jag skriver denna blogg helt själv och jag är själv ansvarig för innehållet i den. Just nu finns det alltså bland annat en kommentar, som jag funderar på om jag ska publicera eller inte. Och varför gör jag det då? Jo, för att jag vill fundera på saken lite mera, för att det är MIN blogg och ingen annans.

Sen är det klart att saker och ting som publiceras, kanske inte faller alla i smaken. Men det är det inte meningen att det ska göra heller, vad vore vitsen då liksom?

Anledningen till att jag skriver detta inlägg är att jag hatar, när folk försöker att redigera mig i mina inlägg oavsett anledning. Jag skriver exakt det som passar mig och ingen annan. Sen att det finns idioter som tror att det ska genom skrämskott försöka tysta mig i andra kanaler, ja den inställningen får stå för dem. Vi får väll se om hotet (från Rick, via skype) om att jag eventuellt ska utestängas från PIRATPARTIET efter nästkommande styrelsemöte blir verklighet eller inte. Varsågoda, är väll mitt enkla svar på det om ni vill begå politiskt självmord. Anledningen till utestängelsen? Jo, för att de gillar inte föregående inlägg.

Ja, detta är nog sista inlägget jag skriver om detta ämnet skulle jag tro. Kommentaren jag skrivit om innan, den kommer inte att publiceras, men den sparas. Men tack ska du ha som skicka den fullständiga texten som hade blivit skriven.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar